fbpx

OM OS

Innovative Advertising Academy er 1 ud af 6 talentudviklings kurser som virksomheden B Group står bag. Vores vision er at skabe et springbræt fra drøm til virkelighed, i brancher hvor erfaring og viden har stor værdi. Vores mission og kernefunktion er, at afholde vores talentudviklings kurser for at styrke de individuelle talenters kompetencer, og hjælpe dem frem i konkurrenceprægede brancher, samt bidrage med at skabe et godt netværk med kompetente branchefolk, som på tværs kan benytte sig af hinandens viden og erfaring.

Vi afholder over 60 kurser årligt med branchens bedste folk, som er med til øge kvaliteten af vores kurser. Vi udvikler os for hver dag der går og evaluerer konstant på vores forløb. Vi holder skarpt øje med tidens tendenser og følger reklamebranchens udvikling nøje. Vi har erhvervslivet helt tæt på os og gør en stor indsats for, at levere relevant og unik undervisning på vores kurser.

PLADS TIL ALLE

Vi tror på læring gennem kreativitet og arbejder også efter læringspyramiden i vores undervisning. Derfor er det vigtigt for os, at vores undervisning ikke udelukkende består af flere timers forelæsning, men at den er tilrettelagt, så man får mest muligt ud af undervisningen. Der er plads til både brede og smalle skuldre i vores forløb, og alle har en stemme. Vi er overbevist om, at vi alle kan lære hinanden noget nyt hver dag, og derfor er deltagernes stemmer både vigtige og værdifulde for os.

VI SES

Man finder os i Roskilde, hvor vi til dagligt arbejder med at styrke vores virksomhed, for at danne de bedste kursusforløb til vores deltagere. Det er også på dette kontor, at vi afholder vores kursus. Der vil altid være en fast afvikler og kontaktperson knyttet til alle forløb, som man til enhver tid kan henvende sig til. Vi vægter vores relation til både kursister, underviser og hinanden meget højt, så man altid kan sige sin mening og være tryg i vores omgivelser.