fbpx

Drømmer du om en fremtid i reklamebranchen?

Nu får du muligheden for at møde reklamebranchens bedste og skarpeste folk i øjenhøjde, som vil klæde dig på til at indtage din plads i medie- og reklamebranchen.

Om du ønsker at blive projektleder, copywriter, kommunikationskonsulent, søge ind på et eftertragtet studie eller noget helt andet, så er dette forløb det oplagte springbræt for dig, der brænder for en fremtid i branchen.

Innovative Advertising Academy er et undervisningsforløb på 6 moduler rundt i de vigtigste emner, som bliver fortalt og undervist af eksperter på områderne. Branchefolk vil gennem vidensdeling, erfaringsudveksling og spændende workshops, skabe de bedste forudsætninger for din fremtid inden for kommunikation og reklame.

Forløbet vil således give dig værktøjerne til, at gøre dine mål og ambitioner til virkelighed, samt bidrage med vigtige kontakter og viden til at påbegynde eller fortsætte din drøm i en konkurrencepræget branche.

Ansøgningsfristen er den 1. marts.

Du modtager svar på din ansøgning den 2. marts.

Roskilde – Forår 2020

B Group
Maglekildevej 7, Roskilde
04. apr (modul 1+2, 10-16)
25. apr (modul 3, 10-14)
10. maj (modul 4, 10-14)
23. maj (modul 5, 10-14)
13. jun (modul 6, 10-14)
PRIS FOR FORLØBET

6450 kr

Du kan betale kursusbeløbet over 4 gange. (¼ pr. mdr)
Første rate skal betales den 8. marts 2020.

Moduler

KICK OFF & BRANCHEKENDSKAB

På introduktionsmodulet kan du se frem til at møde dine medkursister for allerførste gang. Her vil vi fokusere på networking, samt styrke din netværksforståelse gennem pitching værktøjer. Derudover ser vi nærmere på branchen som helhed og dens mange aktører.

PROJEKTLEDELSE

Du vil konstant arbejde med projekter i reklame- og kommunikationsbranchen, hvorfor det er afgørende at have stærke kompetencer inden for projektledelse. I dette modul vil vi arbejde med projektledelsesværktøjer, der kan anvendes til at skabe struktur, god kommunikation og en effektiv eksekvering.

KOMMUNIKATION & BRANDING

På modulet Branding & Kommunikation hjælper vi dig med at analysere dine modtagere, så du ved, hvilke virkemidler du skal benytte for at ramme den rigtige målgruppe. Med fokus på psykologiske metoder, vil du lære at sprog og retorik spiller en stor rolle i reklamer. Du vil derfor få en række værktøjer som kan bruges i praksis, når du skal have det helt rigtige budskab igennem.

MEDIESTRATEGI

Hvordan planlægger du en effektiv mediestrategi?
I dette modulet ser vi nærmere på de forskellige medier, som kan benyttes, når budskabet skal ud. Vi ser på hvilke muligheder platformene giver dig og disse forskellige kanalers virkning og effekt.

 

Idégenerering & Konceptudvikling

Modulet Idégenerering & Konceptudvikling vil lære dig at komme fra idé til eksekvering ved, at gennemarbejde alle muligheder og sikre et kvalitetsbevidst produkt. Du vil få værktøjer til forløbet og stifte bekendtskab med kreative løsningsmetoder.

Lovgivning & aftaler

Kommunikations- og reklamebranchen er fyldt med reglementer og lovgivning, der har til formål at beskytte forbrugerne. På modulet Lovgivning & Aftaler’ser vi nærmere på de retningslinjer der gør sig gældende, når man skal skabe kreative kampagner. Derudover ser vi på hvilke juridiske aspekter, der spiller ind i forhandlingssituationer, og hvordan man skal forholde sig til kontrakter og forhandlinger i mulige samarbejdsrelationer.

Ansøgning & deltagelse

Hvem kan ansøge om en plads?

Du skal ansøge om en plads på Innovative Advertising Academy, hvis du har en drøm om at arbejde i reklamebranchen og er ambitiøs omkring din karriere. På Innovative Advertising Academy ønsker vi at sammensætte et hold af yderst motiverede deltagere. Når vi vurderer din ansøgning, lægger vi derfor stor vægt på, at du har lysten og drivkraften til at engagere dig i vores undervisning.
Det er ikke et krav, at du har tidligere erfaring fra branchen – vi hjælper dig på det stadie, du befinder dig på lige nu.

Hvordan ser en typisk undervisningsdag ud?

Undervisningen er en kombination af teori og praksis, hvor du møder nogle af de skarpeste professionelle fra branchen. Du vil i løbet af dagen arbejde med cases fra den virkelige branche, få unik indsigt i hvordan den fungerer og få direkte ‘hands on’ erfaring fra professionelle, der til dagligt arbejder hos de store bureauer.

Kursusbevis & netværk

Du modtager et kursusbevis ved gennemførelse af forløbet, som du kan benytte i forbindelse med dit CV eller til kommende arbejdsgivere. Derudover får du adgang til vores lukkede netværksgruppe for tidligere kursister og branchefolk, hvor du kan holde dit netværk ved lige.

Kursusansvarlig

Har du spørgsmål kan du kontakte vores kursusansvarlig
Claudia Hodonou
Kursusansvarlig
kundeservice@innovativeadvertising.dk
Telefon: 71 74 74 19

Det siger vores deltagere

Gør som vores andre kunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på det seneste indenfor markedsføring og kommunikation med spændende interviews og indblik.

[wd_hustle id=”1″ type=”embedded”/]