Job i reklamebranchen?

Drømmer du om en fremtidig karriere i reklamebranchen,
men er måske lidt usikker på hvilken stilling, der passer bedst på dig?

I denne artikel kan du læse om de fem mest populære stillinger i branchen og se om én af dem matcher dine behov.

Art Director

En Art Director udvikler kreative ideér, der har til formål at sprede et budskab ud til målgruppen. Art Directoren skal kunne tænke kreativt og bruger ofte teknikker som brainstorming, mindmaps, storytelling og andre aktive arbejdsmetoder. 
Keywords i jobbeskrivelsen kunne være: kommunikation, kreativitet, løsninger, arbejdsmetoder, målgruppe forståelse, analyse og ledelse.

Copywriter

En Copywriters job er, at kunne skrive en fængende tekst, der får læserne til at interagere – altså handle på det budskab, der bliver skabt. Det er oftest en copywriter, der står for teksterne på reklamer, fordi de kender til alle de retoriske virkemidler og har en god forståelse for målgrupper.
Keywords i jobbeskrivelsen kunne være: sproglighed, skrift, retorik og virkemidler.

Grafisk designer

En Grafisk designer har ansvar for det visuelle arbejde, hvad end det er på en hjemmeside, et magasin, logoer – og meget mere. En grafisk designer arbejder oftest i Adobe Indesign, Photoshop og Illustrator.
Keywords i jobbeskrivelsen kunne være: design, kreativitet, visualisering, farver, billeder og visuelle elementer.

Webdesigner

En Webdesigner specialiserer sig indenfor hjemmesider og er oftest den, der står med hele tilrettelæggelsen af de digitale platforme.
Keywords i jobbeskrivelsen kunne være: kodning, teknik, digital, tal, tilrettelæggelse og computerarbejde

Projektleder

Som Projektleder har man altid fingeren på pulsen og er med i processen fra start til slut. Projektlederen står med det overordnede ansvar for at komme succesfuld til ende. 
Keywords i jobbeskrivelsen kunne være: struktur, ansvar, planlægning, overblik, processer og ledelse.